Tragedie în lumea sportului. Florin Dogaru, găsit mort în locuința sa din comuna Fântânele

de Carmen MOCANU Luni, 06 Noiembrie 2023 3920
Liniștea cetățenilor din comuna Fântânele, județul Constanța, a fost dată peste cap când au auzit că unul dintre tinerii localității, în vârstă de 24 de ani, a fost găsit mort în casă.
„La data de 3 noiembrie, în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost găsită inconștientă într-un imobil din comuna Fântânele. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 24 de ani, decedat. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis, în cursul după amiezii de sâmbătă, polițiștii constănțeni.
Din primele cercetări a reieșit că Florin Dogaru, sportivul de 24 de ani, campion național la kickboxing, în 2017, la categoria 63 kg, legitimat la Clubul Sportiv Viitorul Fântânele găsit mort în casă ar fi făcut infarct. În urmă cu câteva zile el participase la un concurs. Atunci, el a primit o lovitură puternică de la adversar, iar lupta s-a oprit.
Cu toate acestea, surse din cadrul anchetei au spus că nu acest lucru ar fi dus la decesul său deoarece legiștii ar fi descoperit steroizi și alcool în organismul sportivului, o combinație care i-ar fi putut fi fatală.
Iubit de multă lume, cu o ambiție de nedescris, după cum spun prietenii săi, Florin a câștigat, în cariera lui, aproape 50 de meciuri din cele 60 disputate. Colegii spun că avea ambiții mari și că-și dorea să participe la o competiție internațională.
Vestea dispariției tânărului într-un mod atât de neașteptat i-a șocat și pe angajații clubului pe care sportivul îl reprezenta. „Sportivul nostru legitimat, Florin Dogaru, s-a stins! Ne-ai șocat, suntem toți uimiți. Drum lin către îngeri, Dumnezeu să te aibă în pază!”, au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Viitorul Fântânele.
Și antrenorul său, Radu Medeleanu, a avut un mesaj de condoleanțe: „Astăzi este o zi care nu o vom uita niciodată. Un suflet drag se transformă în înger și este prea devreme pentru a pleca acolo sus. Îmi voi aminti de tine și de momentele frumoase petrecute împreună, chiar dacă am avut drumuri diferite. Pentru mine vei rămâne acel copil, pentru care îmi doream să ajungă cel mai bun. Odihnește în pace și drum lin către îngeri, Campionule!”.
De altfel, de la aflarea acestei vești tragice, pagina de socializare a sportivului s-a umplut de mesaje de adio de la rude, prieteni și cunoscuți.
„Repede ai plecat dintre noi. Ești tânăr, dar nu știi ce îți rezervă viața. Azi râzi, glumești și când te pui la somn, spre dimineață, să nu mai fii. Îmi pare rău pentru tine că ai plecat așa de tânăr. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este un alt mesaj transmis la aflarea acestei vești neașteptate.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei