TRANZACȚII ILEGALE cu CEREALE, pe CENTURA localității Medgidia

de Florentina BOZÎNTAN Duminică, 04 Decembrie 2022 334
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflați în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, pe centura localității Medgidia, au observat cinci camioane staționate într-o zonă întunecoasă. În apropiere era o autoutilitară și în jurul acesteia mai multe persoane. Părând o activitate suspectă, jandarmii au intervenit și au identificat cinci bărbați.
Întrebat despre activitatea pe care o desfășoară la acea oră târzie, conducătorul autoutilitarei a afirmat că a cumpărat porumb, de la alte TIR-uri, care au fost oprite anterior. La momentul intervenției jandarmilor acesta încerca să achiziționeze porumb și de la autotrenurile staționate. Unul dintre șoferii de TIR a confirmat că i-a vândut respectivului bărbat doi saci de porumb, dar ulterior şi-a schimbat declarația.
Fiind o activitate suspectă, jandarmii au percheziționat autoutilitara și au descoperit 18 saci de porumb și un cântar electronic. În saci era o cantitate totală de aproximativ 800 kg de porumb.
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Jandarmeriei Medgidia, unde au fost întocmite acte de constatare, cantitatea de porumb și autoutilitara fiind predate în custodie până la clarificarea aspectelor legale de către autoritățile competente.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei