Trei oameni, înjunghiați de un om al străzii

de Cuget Liber Duminică, 30 Octombrie 2016 180
Trei oameni au fost înjunghiați pe stradă, duminică, în Sibiu, agresorul fiind un om al străzii care a acționat fără a avea, aparent, vreun motiv anume, scrie realitatea.net

Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, a declarat duminică seara că două femei și un bărbat au fost înjunghiați de un om al stăzii pe un bulevard intens circulat.
"Agresorul a fost prins la scurt timp după producerea faptei pe Calea Dumbrăvii, din Sibiu. Este vorba de un om al străzii, în vârstă de 47 de ani, din județul Vâlcea. Acesta a înjunghiat o femeie care se afla în stația de autobuz, apoi s-a urcat într-un taxi în spatele șoferului, înjunghiindu-l, apoi a coborât și în fugă a înjunghiat o altă femeie", a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.
Welter a precizat că toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, în stare stabilă, toate având răni în partea dorsală.
Agresorul a fost reținut și urmează să i se facă o expertiză psihiatrică pentru a se determina dacă a acționat conștient.

Taguri

Comentează știrea

costica
31 octombrie 2016
opinie

Lucrezi în timpul liber! Si castigi repede! Dureaza putin timp sa te instruiesti, apoi pornesti sistemul care deja functioneaza, e probat! Ai nevoie doar de ceva timp liber si de un calculator cu conexiune la internet. Incepe acum, pentru ca oferta este proaspata! Solicita informatii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei