Un bărbat și-a dat foc pe stradă și a murit la scurt timp. Flăcările, stinse de trecători

de Cuget Liber Luni, 05 August 2019 270
Un bărbat de 51 de ani a murit, luni, la spitalul din Botoșani, după ce și-a dat foc pe o stradă din oraș. Flăcările care i-au cuprins trupul au fost stinse de câțiva șoferi care treceau prin zonă. 

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, când bărbatul și-a turnat benzină pe haine și și-a dat foc în plină stradă, după ce s-ar fi certat cu iubita sa. Flăcările au fost stinse de câțiva șoferi care treceau prin zonă și care au intervenit pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor. 

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, însă a suferit arsuri grave, pe mai bine de 70% din suprafața corporală, și a murit la scurt timp. 

"Este vorba de un bărbat de 51 de ani din Suceava, care a decedat după ce și-a turnat pe haine o substanță inflamabilă și s-a autoincendiat. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se așteaptă rezultatele necropsiei, însă nu există suspiciuni cu privire la deces", a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei