Un bărbat și un adolescent minor trimiși după gratii, pentru că au furat mai multe bunuri de la persoane din Medgidia

de Florentina BOZÎNTAN Miercuri, 10 Mai 2023 306
Ca urmare a cercetărilor efectuate într-un dosar penal, de către polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, furt calificat și complicitate la furt calificat, față de un bărbat, de 22 de ani, și un minor, de 17 ani, la data de 10 mai a.c., Tribunalul Constanța a dispus, față de cei doi, arestarea preventivă, pentru 30 de zile.
 
La data de 4 mai a.c., aceștia ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 2.700 de lei, din locuința persoanei vătămate, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Medgidia.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că minorul, de 17 ani, ar mai fi comis o infracțiune de furt, în data de 10 aprilie a.c., când ar fi sustras portofelul persoanei vătămate, un bărbat, de 63 de ani.

În portofelul sustras se afla suma de 500 de lei.

La data de 4 mai a.c., minorul de 17 ani a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și furt calificat.

La data de 4 mai a.c., bărbatul, de 22 de ani, a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Față de cei doi, la data de 4 mai a.c., Judecătoria Medgidia a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.
 
La data de 9 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au procedat la verificarea celor două persoane, ocazie cu care acestea nu au fost identificate la domiciliu.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

Cele două persoane au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei