Un microbuz s-a răsturnat în centrul Bucureștiului

de Cuget Liber Marţi, 30 Octombrie 2012 199
O stradă din centrul Capitalei a fost blocată zeci de minute, aseară, din cauza unui accident. Șoferul unui microbuz a pătruns într-o intersecție fără să se asigure și a fost acroșat de o altă mașină. Microbuzul a lovit mai multe indicatoare de pe marginea drumului și s-a răsturnat, informează realitatea.net.
Accidentul s-a produs la intersecția dintre Calea Victoriei și strada Gheorghe Manu. Șoferul microbuzului tocmai lăsase ultimul pasager și se îndrepta spre casă.
După ce a fost acroșat de autoturismul care mergea regulamentar, microbuzul s-a răsturnat de-a latul străzii Gheorghe Manu, așa că nu s-a mai putut circula în nicio direcție.
În urma accidentului, șoferul microbuzului a fost rănit ușor la cap și a fost transportat la spital. Unul dintre martori a povestit că de la scoaterea din funcțiune a semaforului dintre strada Gheorghe Manu și Calea Victoriei intersecția a devenit una extrem de periculoasă.
În urma accidentului, mai multe troleibuze au rămas blocate zeci de minute, iar oamenii au fost nevoiți să-și continue drumul pe jos, transmite aceeași sursă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei