Un pompier care şi-a salvat vecinii din flăcări le oferă acum găzduire în propria casă

de Alina DRACOPOL Sâmbătă, 24 Septembrie 2022 228
Un pompier şi paramedic din cadrul ISU "Petrodava" Neamţ, care şi-a salvat vecinii dintr-un incendiu care le-a distrus casa, le oferă acum găzduire în propria locuinţă.

Plutonierul adjutant şef Ciprian Manoliu este vecin cu familia la care a izbucnit incendiul, în noaptea de joi spre vineri, şi, după ce a sunat la 112, a intervenit pentru a-i evacua din locuinţă pe cei doi adulţi şi trei copii.

"Forţele şi mijloacele de intervenţie alocate la locul evenimentului au acţionat pentru lichidarea incendiului, care a produs importante pagube materiale şi care ar fi putut provoca şi pierderi de vieţi omeneşti. De dimineaţă, Ciprian şi alţi vecini inimoşi au început să lucreze pentru îndepărtarea urmelor dezastrului provocat de incendiu. Mai mult de atât, fără să stea pe gânduri, colegul nostru a primit în casa sa membrii familiei afectate. Astfel de colegi fac cinste armei pe care o slujesc şi, încă o dată, ni se confirmă că pompierii şi-au ales meseria cu sufletul", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Petrodava" Neamţ, locotenentul Irina Popa, scrie Agerpres. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei