Un TIR încărcat cu carne s-a răsturnat pe DN 6. Circulația, blocată în urma incidentului

de Cuget Liber Sâmbătă, 21 Septembrie 2013 124
Circulația rutieră este blocată, sâmbătă, pe DN 6, în comuna Tâmna, județul Mehedinți, după ce un TIR încărcat cu carne s-a răsturnat pe șosea, transmite Mediafax.ro.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, Roxana Vișan, autotrenul încărcat cu carne, care circula dinspre Drobeta Turnu Severin către București, s-a răsturnat după ce șoferul acestuia a pierdut controlul volanului într-o curbă.
La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, polițiști și jandarmi, aceștia din urmă asigurând paza încărcăturii până când TIR-ul va fi repus pe roți.
Potrivit directorului Direcției de Drumuri Naționale Mehedinți, Cornel Folescu, la locul accidentului a fost solicitată o macara de mare tonaj care să ridice TIR-ul.
La ora transmiterii acestei știri, circulația rutieră în zonă este blocată.
Polițiștii au deviat traficul pentru autoturisme pe DN 6 Drobeta Turnu Severin - DN 67 - DN 67 A Broșteni - DN 67 - DN 6 Strehaia.
În zona producerii accidentului s-a format o coloană de TIR-uri, întrucât autovehiculele de mare tonaj nu circulă pe ruta ocolitoare.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei