Una dintre victimele exploziei teribile de ieri, dintr-un bloc, a murit la spital

de Cuget Liber Marţi, 06 Decembrie 2022 206
Una dintre victimele exploziei produse luni într-un bloc din municipiul Suceava a decedat la Spitalul ''Sfântul Spiridon'' din Iaşi, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Diana Cimpoeşu.
Potrivit sursei citate, decesul bărbatului de 61 de ani a fost survenit în cursul serii de luni.
"Din păcate pacientul cu arsuri a murit aseară. Avea şi traumatisme multiple", a informat dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU din cadrul Spitalului "Sf. Spiridon".
Luni după amiaza un bărbat de 61 de ani, victimă a exploziei care s-a produs într-un bloc din cartierul sucevean Burdujeni, a fost transferat cu o ambulanţă de la Suceava la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iaşi. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile nu a fost posibil transferul cu elicopterul SMURD.
Bărbatul a suferit arsuri grave pe 90 la sută din corp şi multiple traumatisme în urma unei explozii puternice care a avut loc luni dimineaţa într-un bloc de locuinţe din cartierul sucevean Burdujeni. În urma deflagraţiei au fost rănite grav cinci persoane, iar alţi 40 de locatari s-au autoevacuat. Imobilul a fost grav avariat. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei