UPDATE / INTERVENŢIE PE MARE, pentru salvarea unui bărbat aflat în derivă, într-o barcă cu vâsle. Starea sa de sănătate, afectată!

de Alina DRACOPOL Vineri, 21 Iulie 2023 833
SAR MAIA a pornit într-o operațiune de salvare a vieții omenești pe mare
 
"În această noapte, MRCC a solicitat intervenția A.R.S.V.O.M, în vederea unei operațiuni de căutare și salvare pe mare, a unei persoane aflată în larg, la cca.80 mile marine travers de Mangalia. La solicitarea MRCC, SAR MAIA a plecat din Portul Mangalia, la ora 01:08, pentru preluarea persoanei aflate în larg, intr-o ambarcațiune cu vâsle. Din informațiile transmise de MRCC, starea bărbatului este una de epuizare, acuză dureri de spate și genunchi, din cauza efortului de tras la rame. Operațiunea este în desfășurare.", transmit autorităţile.

CITEŞTE ŞI SALVARE PE MARE. Sportivul Alexandru Dumbravă, care plecase într-o cursă de Cartea Recordurilor, a cerut sprijinul ARSVOM


UPDATE: Echipajul SAR MAIA, compus din comandantul navei, Roșu Alexandru, Dima Cosmin- ofițer punte, Miu Cristian- ofițer mecanic și Șes Florin-timonier, sunt cei care au preluat în această dimineață, bărbatul din largul Marii Negre, în jurul orei 7:00.
SAR MAIA s-a deplasat pentru salvarea acestei persoane, în cursul nopții, ora 01:08, cu o viteza de 20-22Noduri/oră, l-au preluat in jurul orei 07:00 și se întorc cu o viteza de 11noduri/oră, deoarece tractează și ambarcațiunea bărbatului.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei