UPDATE Percheziții la Cuza Vodă. Afaceri ilegale cu fier vechi. Prejudiciu de peste 200.000 euro

de Andreea ILIESCU Marţi, 25 Februarie 2014 471
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au efectuat, azi dimineață, împreună cu mascații de la Serviciul Acțiuni Speciale, o percheziție la o locuință din Cuza Vodă. În urma descinderii, procurorii constănțeni l-au găsit pe Daniel Stănescu, nepotul fostului bulibașă, care este acuzat de evaziune fiscală cu fier vechi. 

Mai exact, acesta, fiind administrator al unei societăți comerciale din Bacău, se folosea de mai multe firme fantomă pentru a-și tranzacționa afacerile cu fier vechi, astfel netrecând în contabilitate sumele rezultate. Mai mult, ca administratori ai societăților comerciale, tânărul alegea oameni ai străzii sau boschetari din Cuza Vodă, pentru a nu fi tras la răspundere. 

Din fericire, procurorii constănțeni au intrat pe fir și le-au stricat afacerilor romilor din localitatea constănțeană. Oamenii legii au ridicat un Volkswagen Passat, dar și un Ford Mustang modificat, mașină care valorează, la mâna a doua, cel puțin 40.000 euro. De asemenea, tânărul mai avea în garaj și alte mașini, printre care un Audi Q7. Prejudiciul total în această cauză depășește 200.000 euro. 


Taguri

Comentează știrea

Bogdan Stanescu
25 februarie 2014
Ziar de caca

Pe mustang a dat 22 000.Am fost cu el cand l-a cumparat....Va place sa exagerati....Stire de cacat.

Bogdan Stanescu
25 februarie 2014
Tot ziar de cacat ramaneti

Si inca ceva:Este cel mai sarac dintre tiganii din Cuza Voda,doar ca a fost bagat la inaintare pentru ca a cotizat cel mai putin.;)

Anonim
26 februarie 2014
Mare lucru

peste tot se zice de prejudicii aduse statului. Statul nu mai reprezinta cetatenii, deci a devenit neconstitutional. De problemele cauzate cetatenilor, de catre stat, nu mai spune nimeni nimic. In Romania, deja devine o infractiune faptul ca esti viu...

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei