UPDATE. VIDEO / MAȘINĂ CĂZUTĂ ÎN CANAL. Un bărbat A DECEDAT

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 06 Iulie 2020 328
Pompierii și polițiștii constănțeni au fost sesizați, în această dimineață, în jurul orei 11.00, că între localitățile Amzacea și Pecineaga din județul Constanța a avut loc un accident rutier. Din primele informații, în urma accidentului, un autoturism a căzut în canal. Nicio persoană nu se afla în mașină. 

UPDATE: La accident au intervenit pompierii Secției Mangalia cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, elicopterul SMURD și o ambulanta SAJ. La fata locului au fost găsite doua victime neîncarcerate. S-a acționat pentru acordarea primului ajutor medical, din păcate pentru un bărbat de aproximativ 33 de ani medicii au fost nevoiți sa declare decesul. Un alt bărbat a fost preluat de elicopter și transportat la spital cu multiple traumatisme.

UPDATE: Astăzi, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în extravilanul localității Amzacea, în canalul de irigații , se află un autoturism răsturnat. 

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că primul bărbat ar fi condus autoturismul pe drumul de exploatare agricolă, pe marginea unui canal de irigații, iar în zona unei ferme a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în canalul de irigații. 

Conducătorul auto a fost transportat la spital, iar pasagerul a decedat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei