Vameșii au confiscat bunuri contrafăcute și nedeclarate, în valoare de 12.750 euro

de Ion TIȚA-CĂLIN Luni, 07 Noiembrie 2022 102
Inspectorii vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale București au reținut, în vederea confiscării, produse în valoare totală de aproximativ 12.750 euro, în cadrul unei acțiuni de control ce a vizat combaterea traficului cu produse contrafăcute și mărfuri nedeclarate la intrarea în spațiul UE.
În urma controlului vamal asupra călătorilor și a bunurilor aflate într-un autocar de transport persoane, care circula pe relația Turcia – România, au fost descoperite și confiscate 1.117 articole de îmbrăcăminte, 128 perechi de încălțăminte, 16 parfumuri și 1.000 fire de țigarete, în valoare totală estimată de aproximativ 12.750 euro.
Bunurile în cauză nu aveau documente de proveniență, unele dintre ele fiind susceptibile a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală și destinate comercializării ilicite, erau inscripționate cu numele unor mărci de prestigiu. Pentru bunurile reținute urmează a fi sesizați reprezentanții titularilor de marcă în vederea expertizării bunurilor, precum și organele de cercetare penală în vederea luării măsurilor ce se impun.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei