Vești de ultimă oră DESPRE ROMÂNUL ÎMPUȘCAT ÎN ATACUL DIN LAS VEGAS

de Cuget Liber Miercuri, 04 Octombrie 2017 1346
Luca Iclodeanu, tânărul de 23 de ani din Cluj, împușcat în atacul din Las Vegas a fost deconectat de la aparate și respiră singur, însă va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare.

Prietenii săi din Statele Unite s-au mobilizat și au organizat o strângere de fonduri pentru ca familia să poată acoperi costurile terapiilor importante, după intervenția chirurgicală. Cu ajutorul platformei online gofundme.com, s-au strâns peste 10.000 de dolari, dar și mii de mesaje de încurajare.

"Vreau să mulțumesc tuturor pentru susținere, am fost foarte suprinsă de numărul mare de persoane care și-au îndreptat atenția către noi și nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru ajutorul acordat. Vă mulțumesc din toată inima", a fost mesajul postat de mama sa, pe una din rețelele de socializare.

Luca a plecat din România în urmă cu mai mulți ani, împreună cu familia, și lucra ca barman în Las Vegas. Luni, un un bărbat a deschis focul de la balconul unui hotel din Las Vegas. Bilanțul este cutremurător: 59 de morți și 527 de răniți. În camera de hotel a atacatorului au fost găsite 16 arme, iar la locuința acestuia s-au mai găsit alte 18 arme de foc, muniție și explozibili.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei