Vezi aici pe ce funcții se bat procurorii și judecătorii din Constanța

de Camelia MIU - MITRIC Marţi, 27 Septembrie 2011 1779
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) organizează, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea. Prin acest examen, se intenționează ocuparea a 102 funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, precum și a 123 de funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și procuror general adjunct de la toate parchetele din țară. Prin intermediul acestui concurs, la Constanța, urmează să fie ocupate 11 funcții rămase vacante la instanțe ori parchete.
Examenul se va desfășura în perioada 23 septembrie - 14 decembrie 2011, rezultatele finale urmând să fie afișate pe data de 14 decembrie.
Judecătorii și procurorii care vor să acceadă la o funcție de conducere pot depune cererile de înscriere la concurs, la Institutul Național de Magistratură (INM), până la data de 14 octombrie, inclusiv.
Concursul va consta într-un examen psihologic, care va avea loc în perioada 6 - 14 noiembrie, susținerea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere, ce se va desfășura între 18 și 28 noiembrie și, în final, pe data de 4 decembrie, va avea loc testarea scrisă privind managementul, comunicare și resursele umane.
Posturile scoase la concurs pentru magistrații din raza Parchetului Curții de Apel Constanța sunt următoarele: procuror general adjunct - Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, prim-procuror adjunct - Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, prim-procuror - Parchetele pe pe lângă Judecătoriile Medgidia, Tulcea, Babadag și Măcin.
Funcțiile de la instanțele din județul Constanța ce urmează a fi ocupate sunt: președinte - pentru instanțele Judecătoriei Tulcea, Babadag și Măcin, și vicepreședinte - pentru instanțele Judecătoriei Medgidia și Tulcea.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei