Viteză record până acum în România. Cum a fost prins un șofer, pe autostradă

de Cuget Liber Duminică, 21 Februarie 2016 391
Un tânăr de 26 de ani a fost surprins de polițiștii de la Biroul Autostrăzi, rulând peste 240 de kilometri la oră pe A3 Turda – Borș, viteză record până acum în Romania.
Concret, tânărul se deplasa pe autostrada A3 Turda – Borș, cu viteza de 246 km/h. El a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 945 de lei și a rămas fără permis pentru 90 de zile.

"Aceasta este cea mai mare viteză cu care aparatele radar au înregistrat un autovehicul pe autostrăzile din România", potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Romane.

Taguri

Comentează știrea

Cosmin
21 februarie 2016
Extra lucru la domiciliu!

Extra lucru la domiciliu! Acum se stie: suntem numarul unu pe piata ofertelor de lucru la domiciliu! Suntem cei mai cautati si cei mai prezenti! Pentru ca suntem seriosi! Si inca mai avem nevoie de colaboratori foarte seriosi! Va asiguram toate conditiile pentru a castiga bani: instruire gratuita, contract de comision, echipa dinamica. Cereti acum informatii la adresa de email: [email protected]

proiect
21 februarie 2016
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei