Vitezomanii, luați în vizor de rutieriști

de Andreea ILIESCU Luni, 24 Martie 2014 342
Polițiștii rutieri constănțeni au acționat pe principalele cauze generatoare de accidente rutiere, punând accentul, de această dată, pe șoferii care nu respectă limita legală de viteză. Astfel, oamenii legii au aplicat 159 de amenzi. Cei mai sancționați (75) au fost șoferii care au apăsat pe pedala de accelerație mai mult decât le permitea legea. De asemenea, șase conducători auto au fost prinși fără centura de siguranță. 
"Respectați viteza maximă legal admisă pe sectorul de drum pe care circulați, reduceți viteza în apropierea marcajelor pietonale, adaptați permanent viteza la condițiile meteo și de trafic și evitați orice preocupare care v-ar putea distrage atenția în timpul condusului", a precizat Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. 
În plus, polițiștii rutieri au reținut 29 de permise de conducere, dintre care trei pentru depășirea limitei legale admisă de viteză cu peste 50 de kilometri pe oră, trei pentru neacordarea priorității autovehiculelor și 19 pentru șoferii prinși băuți la volan. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei