Vrăjitoarele vedetelor, Melissa și Vanessa, arestate pentru 29 de zile

de Cuget Liber Miercuri, 21 Decembrie 2011 467
Cele două vrăjitoare acuzate că au înșelat mai multe vedete, în urma unui denunț înaintat de Oana Zăvoranu, au fost arestate astăzi pentru 29 de zile. 
Tribunalul Ilfov a decis, pe 14 decembrie, lăsarea în libertate a celor două femei, precum și a celor doi presupuși complici. Procurorii au făcut însă recurs, ajungându-se la arestarea de astăzi, informează agențiile de presă.
Pe lista vedetelor care ar fi fost înșelate s-ar afla, potrivit articolelor din ultimele zile, Oana Zăvoranu, Mircea Geoană, Sânziana Buruiană, Corneliu Vadim Tudor, Mihaela Borcea, Corina Chiriac, Bănel Nicoliță, Amalia Năstase, Inna. Dintre aceste vedete, doar Oana Zăvoranu a declarat public că a fost înșelată de vrăjitoare.
Potrivit datelor făcute publice de Tribunalul Buftea, Rada Ștefan Mincă și Roxana Lider (vrăjitoarele Vanessa, respectiv Melissa) contactau direct victimele și le șantajau. Printre tehnicile folosite se numărau ritualuri în cimitir și schilodiri de animale, iar practicile voodoo nu lipseau.
Șantajul a fost confirmat și printre declarație a unei vedete TV, Sânziana Buruiană, care a spus că a fost sunată de o vrăjitoare și ademenită să apeleze la magie pentru a scăpa de o persoană care i-ar fi dorit răul.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei