Zeci de locuri disponibile la Colegiul Militar din Constanța

de Sorin HULUBEI Vineri, 25 Mai 2018 1187
Centrul Militar Zonal Constanța anunță că, în perioada 14 mai - 29 iunie, se face recrutarea și selecția elevilor care au absolvit clasele a IX-a și a X-a în unități de învățământ liceal civil, în vederea transferului la Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza", din Constanța. 

Candidații trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele criterii specifice de recrutare: să fie absolvenți ai clasei a IX-a, respectiv ai clasei a X-a, în anul școlar 2017 - 2018, la specializarea matematică-informatică; să aibă cel puțin media generală 8.00 și cel puțin media 7.00 la disciplinele matematică, informatică, fizică și limba engleză, în clasa a IX-a, respectiv în clasele a IX-a și a X-a; să aibă media la purtare cel puțin 9.00, în clasa a IX-a, respectiv în clasele a IX-a și a X-a. 

De asemenea, candidații nu trebuie să fi repetat niciunul din anii de studii liceale și să nu fie în situație de corigență. Pentru clasa a IX-a, sunt disponibile 20 de locuri, în timp ce pentru clasa a X-a sunt libere 30 de locuri. 

Pentru informații și depunerea dosarului de candidat, adresați-vă Centrului Militar Zonal Constanța, strada Mircea cel Bătrân, nr. 106, telefon 0241.484.399. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei