Horoscop

de Cuget Liber Vineri, 01 Iunie 2012 402
Berbec: Ai tendința de a te implica în activități dintre cele mai diverse, dar, deși energia fizică nu îți lipsește, ar fi bine să o iei mai încetișor.
Taur: Eficiența ta în chestiunile practice nu poate fi contestată, dar, dacă ai mai pleca urechea din când în când și la ce spun cei din jur, nu ai avea decât de câștigat.
Gemeni: Nu vor lipsi ocaziile de a-ți petrece timpul liber într-un mod plăcut, în compania prietenilor, ceea ce îți va permite să te relaxezi. Unul dintre proiectele tale mai vechi ar putea fi pus în practică, ocazie cu care vei avea posibilitatea de a câștiga o sumă de bani.
Rac: Un contract avan-tajos ar putea fi semnat în prima parte a zilei. Este posibil să te asociezi în muncă sau în afaceri. Totuși, nu este momentul să îți asumi riscuri.
Leu: Ar fi de dorit să nu dai curs pornirilor impulsive, deoarece relația ta cu cei din jur, dar mai ales cu cei apropiați s-ar putea deteriora. În continuare te preocupa relația cu persoană iubită.
Fecioară: Ai dori să-ți îmbunătățești viața, dar pentru asta ar trebui să faci unele compromisuri. Poți încerca și vei vedea că nu este chiar așa de greu. Situația financiară se află într-un echilibru fragil.
Balanță: Inspirația de care dai dovadă în această perioadă te va ajuta să rezolvi unele probleme apărute în ultimul timp. Vei avea unele discuții cu colegii de serviciu și ar fi bine să asculți sfaturile lor.
Scorpion: Unele activi-tăți pe care le-ai considerat finalizate se vor dovedi a nu fi întru-totul și va trebui să revii asupra lor. Poți semna acte fi-nanciar-contabile sau diferite con-tracte pe termen lung sau scurt.
Săgetător: Interesul pentru chestiunile finan-ciare va fi foarte mare și în acest interval și te vor ține cu sufletul la gură. Colaborările cu cei din jur îți vor ridica unele probleme, așa că fii prevăzător. Relația cu parte-nerul de viață se va ameliora.
Capricorn: Dorința de a te implica în activități mai deosebite te poate aduce în si-tuația de a-ți asuma riscuri inutile. Încearcă să fii mai ponderat, altfel vei face greșeli ce te vor costa mult în viitorul apropiat.
Vărsător: Situația mate-rială se va îmbunătății într-o oarecare măsură. Vei primi oferte de colaborare care se vor dovedi cât se poate de avantajoase. Propunerile pe care le vei primi vor trebui studiate cu atenție.
Pești: Pe acasă va fi mul-tă zarvă, din cauza unor probleme apărute pe neașteptate. Se vor înregistra o serie de cheltuieli în compania prietenilor. Va trebui să fii ceva mai atent, deoarece ați putea rămâne fără bani.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei