Horoscop

de Cuget Liber Luni, 30 Martie 2015 220
Berbec: Nu este o zi bună pentru a porni o nouă afacere și nici pentru întâlniri cu prietenii. Starea de nervozitate vă poate face să aveți reacții necontrolate față de persoanele apropiate.

Taur: În prima parte a zilei s-ar putea să aveți divergențe cu partenerul de viață din cauza unor probleme financiare. O cunoștință vă solicită returnarea acelor bani pe care i-ați luat cu împrumut.

Gemeni: Sunteți nemulțumit pentru că aveți impresia că munciți prea mult, iar munca depusă nu este apreciată la adevărata ei valoare. N-ar strica să fiți mai modest.

Rac: Nu este o zi favorabilă întâlnirilor de afaceri, însă relațiile cu partenerul de viață sunt bune și puteți petrece momente plăcute împreună, într-o excursie sau în vizită la rude.

Leu: Simțiți nevoia să faceți schimbări în cămin și sunteți tentat să cheltuiți o sumă mare de bani. Fiți prudent în luarea deciziilor pe plan financiar, pentru că nu este un moment favorabil investițiilor!

Fecioara: În cursul dimineții s-ar putea să fiți nervos din cauza dificultăților pe care le întâmpinați pe plan profesional. Totul se rezolvă în scurt timp cu ajutorul colegilor de serviciu.

Balanță: Sunteți binedispus și optimist. Încercați, totuși, să nu vă detașați prea mult de pro-blemele persoanelor apropiate! Vor crede că nu mai vreți să îi ajutați și vor curge râuri de reproșuri.

Scorpion: Relațiile parte-neriale parcurg o perioadă favorabilă. La locul de muncă, însă, nervo-.zitatea vă predispune la greșeli. Vă sfătuim să vă păstrați calmul. O colegă de serviciu vă vine în ajutor.

Săgetător: Neînțelegerile din cursul dimineții vă creează o stare de nervozitate. Astăzi nu este indicat să vă întâlniți cu prietenii și cu rudele.

Capricorn: Nu sunteți mulțumit de nimic și simțiți nevoia să faceți o schimbare în viață dumnea-voastră. Se pare că nu aveți șanse să obțineți împrumutul pe care contați.

Vărsător: În prima parte a zilei, deveniți irascibil din cauza lipsei banilor. În jurul prânzului, vă întâlniți cu un prieten care vă împrumută suma de bani de care aveți nevoie.

Pești: Se pare că șeful este nervos și reușește să tensio-neze atmosfera de la locul de muncă. Păstrați-vă calmul și evitați discuțiile în contradictoriu!

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei