HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 04 Iulie 2015 184
Berbec: Șansele de reușită sunt la cote maxime azi, pentru că starea ta de spirit este una dintre cele mai bune. De foarte mult timp nu ai mai avut atât de mult chef de viață și energie de la locul de muncă.
Taur: Atunci când prietenii îți sunt aproape, te simți cel mai norocos om de pe pământ. Adevărul este că tu chiar nu ar trebui să te plângi, mai ales că ai sprijinul necon-diționat al celor mai buni amici.
Gemeni: Sfatul unui șef devine Biblia ta. Și nu pentru că vrei să impresionezi, ci pentru că ești în totalitate de acord cu modul lui de a procesa problemele cu care se con-fruntă colectivul din care faci parte.
Rac: Cum ai un răgaz, ar fi bine să te gândești la propunerea făcută de partenerul de viață. Chiar nu ai vrea să îi spui că nu ai avut timp și pentru dorințele sale.
Leu: Ai reacții prompte vizavi de un subiect care te interesează personal. Vei da lovitura, pentru că ești singurul care a pregătit o documen-tare pentru proiectul ce va fi inițiat.
Fecioară: Povestea de iubire pe care ai trăit-o până de curând are nevoie urgentă de resuscitare. Partenerul de viață s-a cam săturat să fie planul B. Acordă-i mai multă atenție!
Balanță: Câștiguri financiare se anunță, azi și o vizită surpriză îți va înfrumuseța ziua. Ai toate motivele să zâmbești, deși fericirea este un sentiment pe care îl simți des.
Scorpion: Îți este întinsă o cursă din partea celor mai buni prieteni. Vei cădea în plasă pentru că încrederea ta în intențiile lor este de-plină. În final, vei afla că a fost doar o glumă nevinovată.
Săgetător: Ești pus în situația dificilă de a alege între două soluții, ambele de bun gust. Este ceva greu pentru tine, mai ales că nu ai nici cea mai mică idee care dintre ele te-ar putea avantaja.
Capricorn: Nu împărtășești ideile tale cu cei cu care lucrezi și acest lucru va trage în jos întreaga echipă. Dacă nu îți vei revizui comportamentul, vei avea parte de mustrări.
Vărsător: Sănătatea ta este bună, dar micile excese din ultima perioadă își spun cuvântul. Acum că este weekend, ar fi bine să acorzi mai multă atenție odihnei.
Pești: Treci printr-o perioadă nefastă, te simți nervos și fără speranță. Te-ai deconectat de la sursele tale de energie interioară și te simți epuizat și abandonat. Un moment de relaxare este soluția eficientă.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei