Horoscop

de Cuget Liber Marţi, 22 Martie 2016 226
Berbec: Se pare că aveți multă energie fizică și mentală și câteva proiecte pe care vreți să le puneți în aplicare. Dacă nu aveți suficiente fonduri disponibile pentru a finanța o afacere, puteți să apelați la ajutorul rudelor.

Taur: Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă nou sau mai bun, azi s-ar putea să primiți un ajutor nesperat din partea unei persoane mai vârstnice. Cu răbdare, veți reuși.

Gemeni: S-ar putea să vă preocupe resursele financiare necesare pentru o afacere pe cont propriu. O soluție ar fi și asocierea cu un prieten sau cu altcineva de încredere.

Rac: La locul de muncă sau în afaceri ați putea beneficia de sfaturile excelente ale unei persoane cu experiență. Sunteți hotărât să munciți serios și să vă afirmați competența.

Leu: Munciți cu îndârjire și sunteți dispus chiar să săriți peste pauze, inclusiv peste pauza de masă. Se întrevede o călătorie în scop profesional sau necesitatea de a învăța o metodă sau o tehnologie nouă.

Fecioară: Dragostea plu-tește în aer. Dacă aveți deja un partener de viață, sentimentele ar putea fi azi la fel de puternice ca în prima zi.

Balanță: O zi bună, fără evenimente deosebite în carieră și în plan sentimental. Capacitatea de comunicare este la cote maxime. 

Scorpion: La locul de muncă s-ar putea să întâmpinați difi-cultăți de concentrare și să fiți nevoit să amânați unele activități mai puțin importante. Este posibil să intrați în posesia unei sume importante. 

Săgetător: Farmecul personal vă ajută să rezolvați multe lucruri mai ușor decât ați fi crezut. Se pare că aveți de gând să faceți o achiziție sau o investiție importantă.

Capricorn: La locul de mun-că, colegii vă recunosc compe-tența și încearcă să învețe din expe-riența dumneavoastră. În plan financiar nu sunt recomandate experimentele și inițiativele riscante.

Vărsător: S-ar putea să dedicați această zi meditației și spiritualității. Nu este exclus să primiți o veste care vă pune pe gânduri, posibil despre cât de efemere sunt satisfacțiile materiale.

Pești: O zi bună pentru a vă face remarcat în societate, cu ocazia unei întâlniri cu vechi prieteni sau cu rude îndepărtate. În plan sentimental, nu este exclus să se înfiripe o nouă idilă.
(sursa: www.eastrolog.ro)

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei