HOROSCOP

de Cuget Liber Marţi, 28 Aprilie 2020 170
Berbec: Te poate surprinde neplăcut reacția unui superior sau a unuia dintre cei care apelează la serviciile, sfaturile și ideile tale. Ți se cere imperativ ceva ce nu ești obligat să oferi.
Taur: Ai ocazia de a vedea foarte clar cum anume se ajunge la problemele complicate din familie, cele care ajung să îți dea mari bătăi de cap când se complică.
Gemeni: Te preocupă pierderea unui prieten anume sau gândul că s-ar putea ajunge acolo. Protectorii nu sunt ceea ce par și ar trebui să știi asta. Nu te lăsa exclusiv în grija lor.
Rac: Te vezi nevoit să renunți la o plăcere sau să o diminuezi mult, din cauza cheltuielilor exagerate pe care le atrage după sine sau pentru că ai altceva mult mai util de făcut, cel puțin pentru o perioadă.
Leu: Cu sau fără cuvinte, tot va ajunge la tine o anumită informație pe care cineva din anturaj vrea să ți-o transmită neapărat. Așa lucrează universul azi, pentru tine.
Fecioară: O stare de confuzie neintenționată, pe care o întreții fără să îți dai seama, poate duce la erori în activitatea profesională sau în abordarea unor probleme de sănătate.
Balanță: Oscilezi mult între două sau mai multe variante, toate îți provoacă aceeași neliniște și nu știi ce să alegi. Graba nu te ajută cu nimic. Stai și gândește pe îndelete fiecare variantă.
Scorpion: S-ar putea să trăiești o deziluzie mare sau unele mai mici, care să te conducă la concluzii pesimiste în legătură cu evoluția ta profesională. Trebuie să te aduni!
Săgetător: Poți ajunge la o pierdere, prin renunțare sau prin anularea unor planuri. Va trebui să revii, nu peste mult timp, asupra acestor decizii, care nu sunt tocmai bune.
Capricorn: Se strică ceva în mecanismul pe care l-ai gândit de nenumărate ori pentru a obține un anumit rezultat. Ai nevoie de adaptare, nu de revoltă, fiindcă revolta nu va duce la nimic bun!
Vărsător: Un schimb de replici nedorit, dar susținut te poate conduce la concluzii negative despre un coleg, despre un superior sau despre propria activitate profesională.
Pești: Comunicarea cu cei de care chiar ai nevoie poate avea de suferit astăzi, din cauza vitezei cu care vrei să obții răspunsurile sau aprobarea acelor persoane. Graba îți strică treaba, dacă nu te temperezi.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei