HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 22 August 2020 106
Berbec: Firea ta jucăușă te face plăcut celor din jur. Ești pus pe șotii și poți face tot ce-ți trece prin cap. Astrele îți sunt favorabile și de aceea abordezi cu ușurință orice temă de discuție indiferent de subiect. Atenție să nu sari calul !
Taur: Astăzi este ziua ta norocoasă. Orice ai face atragi spre tine numai lucruri pozitive. Poți avea un câștig bănesc de unde nici nu te gândești sau poți întâlni persoana de care să te îndrăgostești. Depinde de tine ce-ți dorești.
Gemeni: Ai grijă de sănătatea ta. Fă-ți un set de analize și nu neglija odihna. Ia-ți o mică vacanță dacă poți. Pentru mai multă energie petrece timp în natură cu prietenii.
Rac: Nu te mai gândi la trecut. Trăiește în prezent și fi optimist. Sfârșitul de săptămână poate să-ți aducă multă relaxare și introspecție.
Leu: Munca îți ocupă mare parte din timp astăzi. Ai multe treburi lăsate în așteptare. După binemeritata vacanță e greu să te aduni. Nu uita că și mâine răsare soarele.
Fecioară: Mercur este în casa ta. Bun prilej de a-ți arăta calitățile practice. Din dorința de a face totul perfect ai grijă să nu te pierzi în detalii. Cei din jur își vor pierde răbdarea.
Balanță: Ideile strălucite pe care le ai, acum pot fi puse în practică. Fi organizat și meticulos și vei ajunge unde ți-ai propus. Nu uita să te distrezi.
Scorpion: Relația cu cei apropiați este înfloritoare. Persoana iubită te susține în tot ceea ce faci. Nici de bani nu te plângi. Poate ar fi bine să te apuci de un sport pentru ați îmbunătății condiția fizică.
Săgetător: Ai senzația că nu te regăsești. Ești pus pe harță cu toată lumea. Nimic nu te face fericit iar asta îți scade randamentul.
Capricorn: S-ar spune că ești pe val. Îți merge bine în afaceri dar nici cu dragostea nu stai rău. Mai ai de tras la capitolul financiar. Nu lăsa nimic să-ți strice armonia interioară.
Vărsător: Astăzi ai bateriile încărcate. Ești plin de vitalitate. Este o zi potrivită pentru activități sportive. Nu-ți risipi totuși energia pentru că pe seară te așteaptă o surpriză plăcută.
Pești: Cheltuieli neprevăzute te pot debusola. O amendă sau o factură uitată neplătită îți pot da socotelile peste cap. Fă-ți o rezervă de bani care te va scoate din încurcătură.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei