HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, la acest sfârșit de săptămână

de Cuget Liber Duminică, 02 Octombrie 2022 572
Berbec: În acest sfârşit de săptămână sunteți preocupat de finanțe, pentru că aveți îndoieli legate de buget. Toate acestea se vor rezolva în câteva zile, aşa că mai bine focusaţi-vă pe carieră.
Taur: Vă gândiți să vă mutați, să faceți o schimbare majoră în viață, poate chiar să vă încercați norocul peste hotare. Totuşi, deocamdată sunteți la nivel de planificare.
Gemeni: Dați dovadă de claritate în ceea ce privește strategiile şi planurile. Interacţionaţi foarte bine cu cei din jur, dar nu uitaţi să vă dedicaţi mai mult conversaţiilor şi să nu fiţi superficiali.
Rac: Aveți de rezolvat multe lucruri primite de la job. Poate fi un proiect de lungă durată sau o simplă discuţie, cert este că veţi rezolva totul, iar șefii vor fi dispuşi să vă ajute.
Leu: Este recomandat ca astăzi să dați dovadă de precauție pe plan financiar. Sunteţi foarte bine susţinuţi dacă luaţi decizii importante, cum ar fi un credit sau o negociere a unui contract. E mai bine să nu acționați, deocamdată.
Fecioară: Astăzi reglați niște chestiuni legate de o moștenire, un partaj sau returnarea unor bunuri. Trebuie să fiţi mai curajoşi şi veţi găsi soluţii. Nu vă lăsaţi la urmă!
Balanţă: Aveți îndoieli cu privire la imaginea profesională. Dar nu aveți de ce să vă faceți griji: sunteţi foarte bine susţinuţi pe zona socială şi veţi face impresie bună, dacă renunţaţi la autocritică.
Scorpion: Socializarea este, astăzi, punctul vostru forte. Îi mobilizați pe cei din jur într-un proiect de amploare, aveți vorbele la voi și chiar vă și distrați!
Săgetător: Țineți cont de ce vă spune instinctul! Este posibil să faceţi o greşeală dacă nu vă ascultaţi intuiţia, iar rezultatelor vor fi dezamăgitoare.
Capricorn: O zi în care puteți crea legături benefice şi în care sunteți spontani. Iar dacă aveţi de dat un examen îl veţi trece cu brio. Dacă e zi de stat acasă, cu siguranţă veţi avea musafiri.
Vărsător: O zi benefică pentru achiziții sau vânzări imobiliare. În schimb, nu vă grăbiți să cumpăraţi aparate electronice, electrocasnice sau gadget-uri.
Peşti: Astăzi luați hotărâri în relaţii. Poate flirtaţi cu o persoană întâlnită recent sau încheiaţi un parteneriat favorabil, cert este că vreți să faceți o schimbare. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei