Horoscop săptămânal

de Cuget Liber Sâmbătă, 25 Iunie 2011 319
Berbec (21 martie - 20 aprilie): La începutul săptămânii va trebui să acce-lerezi ritmul de lucru. Implică-te în acțiuni din care pot ieși bani pe la sfârșitul săptămânii. Trans-formă-ți ideile în bani.
Taur (21 aprilie - 21 mai): Nu lua de bun tot ce auzi pe la colțuri. Nu te certa cu persoana iubită la sfârșitul săptămânii dacă vrei să ai liniște. Norocul este de partea ta.
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Ai mai multă grijă de tine în această săptămână, căci stresul și oboseala îți pot crea probleme de sănătate. Poate că vei da lovitura din punct de vedere financiar.
Rac (22 iunie - 22 iulie): O nouă legătură roman-tică va prinde contur pe miercuri, legată de activitățile în cadrul unui grup. Nu lăsa pe nimeni să-ți stea în drum pe vineri. Fii atent să nu dezvălui informații secrete.
Leu (23 iulie - 22 august): Nu permite ca alții să profite de pe urma talentelor tale la începutul săptămânii. Așteaptă-te la schimbări la locul de muncă.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Interesul tău va fi captat de latura creativă. Vei avea parte de clipe plăcute dacă vei ști să amesteci plăcutul cu utilul. O poveste de dragoste apărută pe neașteptate se va stinge la fel de brusc.
Balanță (22 septem-brie - 22 octombrie): Încearcă să eviți conflictele cu colegii. Tensiunea crează o puternică stare de stres. Ziua norocoasă va fi luni!
Scorpion (23 octom-brie - 21 noiembrie): Nu-ți depăși bugetul! Trebuie să-ți păstrezi situația financiară în ordine dacă nu vrei să ai parte de experiențe nedorite. Ziua ta norocoasă va fi sâmbătă!
Săgetător (22 noiem-brie - 20 decembrie): Energia ta se află la cote înalte. Încearcă să acorzi atenție parte-nerului tău. Ziua ta norocoasă va fi miercuri!
Capricorn (21 decem-brie - 19 ianuarie): Fă lucrurile în felul tău și nu-i bate la cap pe cei pe care îi iubești. Evită conflictele! Ziua ta noro-coasă va fi sâmbătă!
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Evită contactele cu colegii, nu ești în formă maximă. Tendința de a fi critic și de a-ți exprima părerea în public, vor avea drept conse-cință o reputație proastă. Ziua ta norocoasă va fi marți.
Pești (19 februarie - 20 martie): Poți să faci o schimbare de domiciliu. Investițiile imobiliare vor da roade. Ar fi bine să discuți cu partenerul intențiile tale mai înainte de a le pune în practică. Zi norocoasă - vineri!
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei