HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

de Cuget Liber Marţi, 20 Aprilie 2021 551
Berbec: Ar fi bine să recunoști cât de mult contează ceea ce dăruiești și că banii nu sunt, întotdeauna, cel mai bun mijloc de a-ți exprima sentimentele.
Taur: Ai ocazia de a vedea ce efecte au acele momente de exagerare a unor griji. Nu mai poți scăpa de ele, nici măcar acum când nu mai au vreo bază.
Gemeni: Ai șansa de a prinde din zbor informații care te vor ajuta să dezlegi acele noduri interioare care ți-au adus destulă suferință în ultima perioadă.
Rac: Din apropiere vine o invitație sau o simplă discuție care te va ajuta să îți clarifici anumite probleme interioare. Este important să ceri ajutor, dacă vezi că te încurci și mai mult.
Leu: Un apropiat, cel mai probabil un membru al familiei, te poate ajuta să descoperi ce sentimente puternice vă țin împreună și vă ajută să treceți peste probleme.
Fecioară: Ai ceva de învățat dintr-o experiență mai puțin plăcută a unui membru al familiei sau din existența unuia dintre superiorii tăi, către care privești cu admirație și nu numai.
Balanţă: Poate credeai că nu mai ai ce învăța despre dragoste și efectele ei în viața ta. Astăzi vei avea ocazia că ești departe de asta și că e foarte bine așa.
Scorpion: Ești prins într-o situație care te depășește, nu o poți controla și probabil că asta te descurajează. Este important să îți recunoști neputința și să nu exagerezi dezavantajele.
Săgetător: Dintr-o situație încurcată de la serviciu vei avea ocazia să înțelegi multe, de exemplu cum poți deveni mai diplomat și nu doar prin vorbe bine alese.
Capricorn: Ar fi bine să nu te blochezi pe latura neplăcută a unor relații, cum ar fi cele de la muncă. Există și o parte bună, iar astăzi o vei putea vedea mai ușor.
Vărsător: Te pregătești pentru etapa următoare a unei relații importante și pe cât de entuziast ești, pe atât de îngrijorat. Sunt doar emoțiile dinaintea unui nou început.
Peşti: Ai parte de o zi specială, care te invită la eforturi sincere pentru a păstra sau a regăsi armonia din relația de cuplu, cum știi tu mai bine.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei