HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

de Cuget Liber Vineri, 11 Martie 2022 341
Berbec: Sfaturile tale nu sunt văzute cu ochi buni, mai ales atunci când cei din jur consideră că intenţiile sunt să desconsideri munca în echipă. Ei spun că eşti prea extrevertit şi egoist, dar tu nu te consideri deloc aşa.
Taur: Te simţi inspirat de o întâmplare care se petrece chiar sub ochii tăi şi pe care o vezi ca pe o profundă lecţie de viaţă, bună de transmis mai departe. De aici va începe o reală poveste de succes.
Gemeni: Este important să ţii cont de părerile celor din jur, dar fără să exagerezi nici în această direcţie. Poţi beneficia de ajutorul unor persoane care chiar gândesc diferit de tine. Veţi avea de câştigat toţi.
Rac: Îţi refuzi anumite bucurii şi ai tendinţa de a te autosabota. Mare grijă la acest aspect, pentru că toate puse laolaltă trădează o problemă de natură emoţională.
Leu: Sunt şanse enorme să poţi rezolva o problemă de sănătate sau să obţii aprobare pentru a schimba ceva în programul de la serviciu. Tot ce trebuie este să fii consecvent în a-ţi cere drepturile.
Fecioară: Mulţi ochi sunt îndreptaţi spre tine. Este important să faci ceea ce trebuie, fiindcă, dacă greşeşti, scuzele vor ajunge în neant. Totuşi, fii cu capul pe umeri. Nimic nu te poate pune la pământ.
Balanţă: Ai tendinţa de a exacerba valoarea unor cuvinte, fie ele şi unele de încurajare. Asta arată fie un deficit de încredere în sine, fie o înclinaţie spre orgoliu. Fii relaxat, nu e nimic grav.
Scorpion: Poate fi destul de obositoare ziua de astăzi, dar o anumită pornire a ta o poate face chiar dificilă. Ar fi bine să nu te laşi în voia nemulţumirilor doar pentru că ai adunat foarte multe. Şi oricum, învaţă să spui ce te frâmântă exact atunci când se întâmplă.
Săgetător: O colaborare importantă, care va aduce beneficii multiple în viaţa ta, este pe cale să se concretizeze. Nu da înapoi, nu te speria de provocări, pentru că eşti cel mai bun din toată echipa. Şi vei demonstra asta la finalul proiectului.
Capricorn: Poţi crede că ceva rău se întâmplă, fără să poţi spune exact ce şi din acest motiv să devii morocănos sau să refuzi interacţiunile cu cei din anturajul apropiat. Sfatul nostru este să începi să gândeşti pozitiv.
Vărsător: Respingi tot ce vine de la partenerul de cuplu sau de la un asociat, doar pentru că nu sunteţi în cele mai bune relaţii, în acest moment. Nu uita că negocierile ulterioare cu aceste persoane vor avea de suferit.
Peşti: Ai tendinţa de a vorbi înainte de a gândi şi de a acţiona fără să ai un plan prestabilit. Relaţiile cu cei din familie pot avea de suferit tocmai din aceste motive.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei