HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele DUMINICĂ

de Cuget Liber Duminică, 09 Octombrie 2022 557
Berbec: Multe îți sunt ascunse, dar poate nici nu ai nevoie să le știi, ca să îți vezi liniștit de treburi. Ai nevoie de liniște și de o persoană de încredere, cu care să discuți ce te preocupă.
Taur: Este o zi în care răbdarea se epuizează repede, la fel și resursele tale de calm și bunăvoință. Cea mai bună alegere ar fi să le reînnoiești, cum știi tu mai bine.
Gemeni: Ai idei, dar sunt greu de pus în aplicare și în loc să treci mai departe, te încurci în propriile ițe. Ar fi bine să te ocupi mai întâi de conflictele interioare, acolo e problema, de fapt.
Rac: Va trebui să pui cap la cap mai multe informații, opinii, dorințe și aspirații, ca să poți decide inteligent. Pentru că este un efort important, poți începe de pe acum, fără să te grăbești.
Leu: Te împiedici în propriile planuri sau în propriile greșeli, de exemplu cele făcute față de cei din familie. Ai nevoie de clarificarea unor relații, dar cu mult calm și bunăvoință.
Fecioară: Ai nevoie de informații pentru a selecta cele mai bune decizii legate de planurile tale de viitor. Numai că nu e deloc cel mai bun moment pentru accesul la informații.
Balanţă: Deplasările se pot complica, la fel și discuțiile, dacă cei implicați sunt prea convinși de propriul adevăr și nu vor să afle și varianta celorlalți.
Scorpion: Pe de o parte, înțelegi mai bine anumite probleme, dar pe de alta, te atrag prea mult gândurile pesimiste, așa că nu e momentul pentru concluzii, mai ales unele definitive.
Săgetător: Nu îți place deloc faptul că anumite acțiuni de-ale tale au ieșit la lumină și trebuie să suporți consecințele. Este inutil să încerci să negi realitatea, oricât de mult îți dorești asta.
Capricorn: E destul de multă dezordine și în gândurile tale și în jur. Ar fi bine să nu forțezi situațiile care nu îți convin, dar nici să nu le lași în voia lor.
Vărsător: S-ar putea să creezi confuzii, dacă alegi să amesteci sentimentele cu banii sau cu bunurile. Ar fi frumos să le păstrezi separate, ca să fie mai simplu și mai ușor.
Peşti: S-ar putea să îți dăuneze agitația acestei zile, mai ales dacă se suprapune peste vreo stare de-a ta similară. E nevoie de calm, dar nici acesta nu va fi ușor de obținut.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei