Primul cadou de iepuraş, pentru noua iubită

de Cuget Liber Duminică, 26 Mai 2024 386
Un tânăr voia să-i cumpere iubitei sale un dar și nu prea știa ce, pentru că erau de puţină vreme împreună. După ce s-a gândit cu grijă, a ales să ia o pereche de mănuși ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal. Însoțit de sora mai mică a iubitei, s-a dus la magazin și a cumpărat o pereche de mănuși albe. Sora și-a cumpărat o pereche de chiloți. În timp ce-i împacheta, vânzătoarea a încurcat pachetele, așa că sora a luat mănușile, iar tânărul a luat chiloții.
Fară să verifice conținutul, el a expediat pachetul iubitei sale împreună cu următorul mesaj:
„Am ales acest dar pentru că în timp ce ne plimbam seara prin parc am observat că nu obișnuiești să porți așa ceva. Dacă n-ar fi fost sora ta aș fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poartă modelul scurt, care se dă jos mai ușor.
Deşi culoarea e pastel, nu se murdăresc ușor. Vânzătoarea mi-a arătat că și ea poartă aceeași culoare și chiar după o purtare de trei săptămâni arătau încă bine. Am pus-o să încerce perechea pe care am cumpărat-o pentru tine și îi venea minunat.
Aș vrea să fiu lângă tine să te ajut prima oară cu îmbrăcarea lor; sunt gelos că alţi bărbați vor atinge mătasea lor delicată înainte de a te vedea din nou. După ce te dezbraci, amintește-ți să sufli înăuntru puțin pentru că altfel vă rămâne umezeala ce se formează în timpul purtării. Sper că vineri seara când ne vom întâlni vei purta numai pentru mine acest cadou.
Cu toată dragostea!“
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei