Scrisoarea unei mame blonde către fiul ei

de Cuget Liber Vineri, 02 Martie 2012 1464
Dragă fiule,
Îți scriu aceste rânduri ca să știi că îți scriu. Dacă primești această scrisoare înseamnă că a ajuns cu bine. Dacă nu o primești, atunci să mă anunți pentru a ți-o mai trimite odată.
Îți scriu încet pentru că știu că tu nu citești prea repede.
Acum câteva zile tatăl tău a citit că marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanță de un kilometru de casă. De aceea ne-am hotărât să ne mutăm mai departe.
Noua casă este minunată; are și mașină de spălat, dar nu știu sigur dacă merge. Ieri, am băgat lenjeria în ea, am tras de manetă și de atunci n-am mai văzut-o.
Vremea pe aici nu e foarte rea. Săptămâna trecută n-a plouat decât de două ori. Prima dată, ploaia a ținut trei zile, a doua oară patru zile.
Apropo de vesta pe care o vroiai, unchiul Petre mi-a spus că dacă o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o să coste mai mult; atunci am tăiat nasturii și i-am pus în buzunar.
Să-ți mai zic că alaltăieri, a explodat bucătăria și tatăl tău și cu mine am "zburat" din casă. Ce emoție! A fost pentru prima dată, după mulți ani, când eu și cu tatăl tău ieșim împreună undeva. Sora ta, Julia, cea care s-a căsătorit cu soțul ei, a născut în sfârșit, da nu știm încă sexul copilului. N-aș putea încă să-ți spun dacă ești unchi sau mătușă. Cel mai rău e frate-tu’ acela mic, Ionuț. A încuiat mașina și a lăsat cheile înăuntru. A trebuit să se ducă până acasă să aducă dublura ca să ne scoată pe toți de acolo.
Bine fiule. Nu pot să-ți trec adresa pe plic pentru că nu o știu. De fapt, ultima familie care a locuit aici a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresă.
Dacă o vezi pe Margareta, transmite-i salutările noastre. Dacă nu o vezi, nu-i spune nimic.
Mama ta care te adoră,
P.S. Aveam de gând să-ți pun și niște bani, dar deja am închis plicul.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei