Trei accidente, trei povești

de Cuget Liber Vineri, 25 Noiembrie 2011 1499
Trei accidente de motocicletă, trei motocicliști în spital, trei paturi în salon. Vine televiziunea și le ia interviu motocicliștilor.
Primul motociclist. Un picior în ghips.
Reporterul: "Cum s-a întâmplat accidentul, văd că aveți un picior în ghips, nu aveați viteză mare, nu-i așa?"
Motociclistul: "Păi să vedeți... eu.. Suzuki.. 300 km/h... coajă de banană pe carosabil... am derapat puțin, am recăpătat controlul, dar totuși am intrat în șanț... am o mică fisură 3/4 tibia stângă.. trece... nimic grav".
Al doilea motociclist. O mână și un picior în ghips.
Reporterul: "La dumneavoastră cum s-a întâmplat? Văd că aveți o mână și un picior în ghips!"
Motociclistul: "Eu mergeam liniștit pe stradă... 250 km/h... Kawasaki .. când deodată văd un Suzuki că mă depășește. Zic că nu se poate, nu e mai tare ca mine și accelerez după el. Deodată îmi sare pe vizorul căștii o coajă de banană de la Suzuki, mi-a blocat vederea, am frânat... am derapat puțin...am o mică fisură de tibie și peroneu, puțin luxat antebrațul.. nimic grav, trece...
Al treilea motociclist. Mumie. Ghipsat din cap în picioare.
Reporterul: "Precis dumneavoastră aveați viteză, nu glumă! Cum s-a întâmplat?"
Motociclistul: "Nuu.. eu...Mobra.. 50 la oră.. Trec pe lângă mine doi motocicliști în viteză. Eu am crezut că stau pe loc și... m-am dat jos de pe motoretă... M-am rostogolit eu un pic... m-am ridicat în picioare și văd doi motocicliști în șanț... Îmi arunc casca, fug să îi ajut și... a dracului coajă de banană... iau o ceafă de asfalt... și traumatism cranio-cerebral cu paralizie temporară.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei