Modalități prin care te poți asigura că iubitul tău nu te va înșela

de Cuget Liber Marţi, 10 Decembrie 2013 159
Problemele cotidiene, stresul, orele târzii la care pleci de la birou, oboseala, sunt câteva dintre motivele pentru care relația ta are de suferit. Descoperă care sunt cele mai importante modalități prin care viața în doi redevine prioritatea ta.
Infidelitatea este de obicei pasul care duce la destrămarea unei relații. Dacă îți dorești însă să nu se ajungă la această situație, trebuie să găsești soluții pentru a menține o atmosferă plăcută în relația ta, iar dragostea și pasiunea să rămână vii. Noi îți propunem cele mai simple și utile modalități prin care veți trăi fericiți împreună.
1. Fii sinceră
E normal să fii sinceră într-o relație, însă nu ne referim aici la a-i spune partenerului tău cât de mult ți-a plăcut ce a gătit sau că îi stă bine în cămașa verde. Este vorba de o altfel de sinceritate, de una matură. Fii sinceră și spune-i dacă ești atrasă de altcineva. Este important să discutați acest aspect. Este mult mai dureros să găsești explicații după ce înșeli, decât să previi acest lucru. Nu este nimic rușinos sau nemaiîntâlnit, căci fiecare simte la un mo-ment dat o atracție pentru altcineva decât partenerul lui. De fapt, 98% dintre oameni sunt atrași și de alte persoane. Dar dacă simți că e posibil ca acea atracție să se transforme în ceva mai mult decât atât, vorbește cu soțul/iubitul tău despre ceea ce simți. Împreună, veți găsi cu siguranță soluția cea mai bună.
2. Apreciază-ți partenerul
Învață să apreciezi ceea ce ți se oferă, învață să-ți exprimi părerile. Spune-i partenerului tău când îți place ceva la el, de la felul în care se îmbracă, la felul în care gătește sau conduce și laudă-i caracterul frumos și activitățile pe care le desfășoară. Nu-ți fie teamă să îi spui ceea ce gândești. Dacă tocmai s-a întors de la sală și tricoul stă să crape pe el, fă-i un compliment și spune-i că arată bine. Dacă a făcut un gest frumos, spune-i că are un suflet bun și e foarte generos. Nu te înfrâna de la sentimentele și gândurile tale. Niciodată nu se va gândi că-l apreciezi mai mult decât merită, ci întotdeauna își va dori mai multă apreciere din partea ta.
3. Faceți sex
Faceți mult sex. Și nu te mai plânge că ești obosită, că te doare capul sau că nu te simți bine. Tre-zește-te la realitate: sexul întreține o relație. Este momentul în care amândoi sunteți implicați atât sufle-tește, cât și fizic, și trăiți aceeași emoție. Dacă ai fantezii, nu-ți fie teamă să le exprimi. Orice artificiu va face viața sexuală mai intere-santă. Vă veți redescoperi cu fiecare zi ce trece și vă veți iubi și mai mult.
(sursa:www.perfecte.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Life and Style

Ultima oră

Titlurile zilei