Administrația locală a montat nocturna pe noul stadion Callatis din Mangalia

de Cuget Liber Joi, 11 Mai 2023 768
Baza sportivă și stadionul Callatis din municipiul Mangalia sunt tot mai aproape de finalizare.

„O nouă etapă importantă în construcția stadionului Callatis a avut loc ieri, când a fost montat sistemul de nocturnă. În curând, tinerii și copiii Mangaliei vor avea o bază sportivă modernă pe care se vor putea antrena”, a anunțat primarul Cristian Radu.
Obiectivul este realizat cu finanțare guvernamentală de la CNI, după ce municipalitatea a predat amplasamentul eliberat de sarcini.

În urma investiției, vechiul stadion este transformat într-o bază ultramodernă, cu terenuri ce vor deservi mai multe discipline sportive. „Vechiul stadion va fi transformat într-unul complet nou, modern, unde copiii și tinerii orașului se vor putea antrena în cele mai bune condiții”, a mai spus primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu.

Potrivit documentației tehnice, pe actualul amplasament este amenajată o bază sportivă prevăzută cu tribune și nocturnă, care cuprinde un teren de fotbal, un alt teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, o clădire pentru vestiare și anexe. Totodată, vor fi amenajate spații verzi, alei pietonale și o parcare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei