Anunț important în atenția celor ce primesc tichete pentru alimente de la Primăria Constanța

de Carmen MOCANU Marţi, 31 Mai 2016 238
Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au finalizat procedura în ceea ce privește derularea programului "Respect", astfel că, începând de zilele trecute tichetele valorice distribuite prin Poșta Română au ajuns la destinatari. 

Drept urmare, reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat că beneficiarii care au depus cereri de înscriere până la data de 20 martie inclusiv vor primi două plicuri: unul cu opt tichete valorice și unul cu patru tichete valorice. În acest context, deoarece au apărut unele nemulțumiri pentru că aceștia au primit doar plicul cu cele opt tichete, am solicitat un punct de vedere cu privire la acest aspect viceprimarului cu atribuții de primar Decebal Făgădău.

În acest context, el a explicat că cele două plicuri nu vor veni în același timp.

"Este corectă varianta că vor primi două plicuri, însă nu am spus că acestea vor veni simultan. Beneficiarii să stea liniștiți pentru că vor primi tot ce li se cuvinte, așa cum s-a stabilit", a spus Decebal Făgădău. 

Pe de altă parte, beneficiarii care au depus cereri de înscriere în perioada 21 martie - 20 aprilie inclusiv vor primi un plic cu patru tichete valorice.

Reamintim că tichetul este valabil până la data de 31.12.2016 și se distribuie numai pe baza actului de identitate în original.
Cei care nu vor fi găsiți la domiciliu, la reședință sau la adresa de corespondență vor primi un aviz în care sunt înscrise adresa punctului, intervalul orar și data până la care își pot ridica tichetele valorice.

Lista cu magazinele unde se pot utiliza tichetele valorice poate fi consultată pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, www.primaria-constanta.ro, pe contul de Facebook al instituției, precum și la pavilioanele de vară pentru pensionari. 

Taguri

Comentează știrea

Palaz
31 mai 2016
Mincinosii

Primăria le-a distribuit postei dar posta romana nu a distribuit nici-un plic

suleyman
31 mai 2016
abureli

Asta nu e respect se cheama mita

suleyman
31 mai 2016
abureli

Asta nu e respect se cheama mita

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei