Autorităţile locale din Murfatlar cosmetizează cimitirele în vederea venirii Paştelui

de Mircea GHIȚĂ Joi, 07 Aprilie 2022 705
În oraşul Murfatlar toată lumea se pregăteşte de sosirea Paştelui, astfel că autorităţile locale au început deja să cureţe cimitirele ortodoxe din localitate.
Reprezentanţii primăriei pun la dispoziţie localnicilor unelte pentru ca aceştia să îşi cureţe mormintele în care îşi dorm somnul de veci cei dragi.
„Ținând cont de faptul că ne apropiem de Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului și implicit Paștele celor adormiți, preoții celor două biserici din localitatea Murfatlar, împreună cu Primăria, vă fac cunoscut faptul că a început campania de curățenie în cimitirele ortodoxe din oraș. Astfel, timp de o lună, vor fi prezenți în zilele lucrătoare ale lunii cel puțin 10 oameni care vor asigura buna desfășurare a acestei activității. În perioada premergătoare au fost executate în cimitir o serie de lucrări. Vă îndemnăm să dați curs acestei inițiative și să vă îngrijiți mormintele apropiaților în această perioadă, deoarece utilajele și logistica puse la dispoziție de primărie vă stau la îndemână”, se arată într-un mesaj transmis de reprezentanţii autorităţilor locale pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Murfatlar.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei