Blaga despre fuziunea PDL- PNL

de Carmen MOCANU Luni, 07 Iulie 2014 82
Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat astăzi că este optimist în ceea ce privește viitorul politic al PDL și PNL, adăugând că în zilele următoare va fi stabilită și data congreselor în vederea fuziunii celor două formațiuni.
"Suntem într-un plin proces de fuziune PDL-PNL și eu privesc spre viitor. Probabil astăzi, mâine cel târziu va fi stabilită și data congreselor", a susținut Blaga, înaintea ședinței Biroului Permanent Național al PDL.
Potrivit Agerpres, Blaga a comentat și declarația fostului lider liberal Crin Antonescu referitoare la evenimentele politice din 2012, care a spus că PDL ar trebui să nu prea mai afirme că a fost o lovitură de stat, președintele democrat-liberalilor precizând că nu crede că cineva din clasa politică românească "trebuie să-și aducă aminte cu plăcere de ce s-a întâmplat în vara anului 2012", lucru probat de "reacțiile care au fost din partea Comisiei Europene, ambasadelor statelor acreditate la București, atunci când au fost atacate fie Comisia, fie Departamentul de Stat".

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei