BPN a decis dizolvarea BPJ al PDL Argeș

de Carmen MOCANU Luni, 22 Iulie 2013 66
BPN al PDL a decis, astăzi, dizolvarea Biroului Permanent Județean al Organizației democrat-liberale de Argeș și numirea ca președinte interimar a deputatului Cătălin Teodorescu, a declarat europarlamentarul Marian Jean Marinescu, vicepreședinte al formațiunii, într-o conferință de presă.


"BPN al PDL a decis astăzi să dizolve Biroul Permanent Județean de la Argeș. S-a numit un nou birou, interimar, cu un președinte interimar, deputatul Cătălin Teodorescu. Și Comisia de Statut, Etică și Litigii s-a autosesizat și va analiza reuniunea Consiliului de Coordonare Județean Argeș și vom vedea apoi care va fi situația", a afirmat Marinescu. 

Marian Jean Marinescu a adăugat că nu știe dacă deciziile privind excluderea din partid a 21 de primari și demisia fostului lider al Organizației Argeș, Mircea Andrei, au ajuns la nivelul Cancelariei PDL. "Nu, nu știu de acest subiect, așteptăm analiza Comisiei de Statut, Etică și Litigii pentru a avea niște date absolut concrete și reale. (...) Ce spune dânsul (Mircea Andrei - n.r.), deocamdată pe vorbe, nu cred că poate fi luat în calcul", a spus Marian Jean Marinescu, citat de Agerpres.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei