Câinii fără stăpân, în vizorul primarului din Mangalia

de Carmen MOCANU Joi, 10 Ianuarie 2013 170
Printre problemele care se află pe agenda de lucru a primarului din Mangalia se află și cea care vizează câinii fără stăpân din Mangalia și stațiuni.
"Facem eforturi ca până la 1 Mai, odată cu deschiderea sezonului estival, animalele abandonate pe străzi să fie duse în adăposturi special amenajate, astfel încât vacanțele turiștilor nu vor mai fi umbrite din acest punct de vedere", a precizat edilul Mangaliei.
Primarul Cristian Radu (foto) a vorbit și despre implementarea de măsuri care să asigure un climat de liniște și siguranță cetățeanului, atât din stațiuni, cât și din municipiul Mangalia, prin constituirea la nivelul localității a unei trupe de intervenție rapidă a jandarmilor.
"Ne dorim să preîntâmpinăm fenomenul infracțional în Mangalia și stațiunile turistice din sudul litoralului", a mai explicat primarul Cristian Radu.
Taguri

Comentează știrea

Mariana
27 iunie 2013
Caini fara stapan

Avem noi siguranta ca , caine voi ajunge intr-un adapost asa numit "special"? Nu prea sunt sigura in vorbele spuse de acest primar care defapt omoara toti caini fara stapan. Da, asta e Romania din zilele noastre . Si mai vreti sa evoluam... Rusine.. Va bateti joc de putinele orase frumoase pe care le mai avem... In inchisoare e locul tau.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei