Carmen Dan: "Susțin orice măsură care ar putea detensiona situația"

de Cuget Liber Sâmbătă, 04 Februarie 2017 118
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sâmbătă, la Parlament, că susține abrogarea OUG privind modificarea Codurilor penale, deoarece apreciază orice soluție care ar duce la detensionarea situației, în condițiile în care protestul din București este "spontan".

Întrebată dacă este de acord cu abrogarea OUG privind Codurile penale, Carmen Dan a spus: "Apreciez că orice soluție care ar duce la detensionarea situației este benefică".

În ce privește posibilitatea organizării unei manifestații a PSD pentru susținerea Guvernului Grindeanu, ministrul a răspuns negativ. "Nu discutăm despre astfel de soluții din perspectiva Ministerului. Obiectivul nostru este să ne luăm toate măsurile pentru a nu ajunge în situația în care să avem violențe în stradă. Noi încercăm să protejăm cetățenii", a precizat ministrul de Interne.

Carmen Dan a susținut că protestul din stradă este "spontan", motiv pentru care "îl tratează ca atare", potrivit News.ro.

Întrebată a doua oară dacă este de acord cu abrogarea OUG privind modificarea Codurilor penale, Carmen Dan a precizat: "Da, susțin orice măsură care ar putea detensiona situația". 



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei