Deputatul Manuela Mitrea a dus daruri copiilor din centrele de plasament / Foto

de Carmen MOCANU Joi, 12 Decembrie 2013 137
Chiar dacă nu se bucură de căldura familiei, copiii de la Centrele de plasament "Antonio" și "Aluniș" din Constanța l-au așteptat cu nerăbdare pe Moș Crăciun, fiind convinși că vor ajunge și la ei deoarece au învățat bine la școală și la grădiniță. Speranța lor a devenit realitate, astăzi, când Moș Crăciun a avut și un ajutor de nădejde în persoana deputatului social-democrat Manuela Mitrea.     
Așa cum i-a obișnuit în fiecare an, înaintea sărbătorilor de iarnă, Manuela Mitrea, le-a dus, ieri, daruri copiilor instituționalizați în cele două centre de plasament. Astfel, parlamentarul Colegiului 8 din Constanța a vizitat prima dată Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență "Aluniș", ca mai apoi să se deplaseze la Centrul de Plasament "Antonio", situat tot în municipiul Constanța.

În ambele centre, Manuela Mitrea a fost întâmpinată cu drag de copiii care așteptau cu nerăbdare cadourile. Și pentru că bucuria lor a fost atât de mare, copiii au mulțumit în felul lor pentru cadourile primite printr-un program artistic. 

"Este deja o tradiție pentru mine ca, în fiecare an, înainte de sărbători să-i vizitez și să le aduc daruri. Sunt niște copii minunați și nimic nu este mai de preț decât bucuria care o vezi pe chipul lor atunci când primesc daruri", a declarat Manuela Mitrea. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei