Elena Udrea, gest șocant în Parlament, după încheierea discursului

de Cuget Liber Luni, 09 Februarie 2015 313
Elena Udrea a făcut un gest șocant, înainte de a-și reocupa locul în fotoliul din Camera Deputaților, după ce și-a susținut discursul în fața plenului. Udrea s-a întors spre camere, se poate spune că le-a căutat special cu privirea, și și-a apăsat, ostentativ, cu degetul arătător pe nara dreaptă a nasului.

Acesta ar putea fi interpretat fie ca o amenințare, ca un gest de avertisment mafiot că ar urma să vorbescă și să facă noi dezvăluiri. O altă interpretare ar putea fi că face trimitere, către 'trasul pe nas', la care a făcut referire Alina Bica, după vizita la Paris, potrivit Știripesurse.ro.
O altă interpretare ar fi o trimitere către omerta, un gest și un crez mafiot de a nu-ți trăda aliații în spatele gratiilor. "Dacă va fi bine pentru mine, nu o să vorbesc", potrivit realitatea.net.

Taguri

Comentează știrea

DODO
10 februarie 2015
mafioata

Cit de naiv sa fii ca sa nu-ti dai seama ca asta nu numai ca-i o infractoare de rind, ci ,una care a avut de-a face cu structuri mafiote profesioniste, In afara sumelor vehiculate , o demasca buna cunoastere a limbajului specific. Mai stiu si eu un semn - limba taiata si indesata in propria gura ! Mediul mafiot ii este familiar. Problema este ca asta stie multe si nu cred ca vom afla verodata totul. ,, unde esti Nicule , ca pe vremea ta astia erau in fata plutonului in 24 de ore ,,nu cu pedepse simbolice ! asta-i singurul regret dupa anii comunismului. Oricum pinza de paianjen interpartidica ma face sa cred ca nu avem sansa unnei reveniri la normalitate.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei