Femeile liberale din Constanța și-au ales Biroul Politic. Adriana Câmpeanu, noul președinte

de Mircea GHIȚĂ Luni, 03 Octombrie 2022 801
Medicul Adriana Câmpeanu este noul preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţul Constanţa. Peste 250 de delegaţi din organizaţiile locale de femei au ales-o pe Adriana Câmpeanu în funcţia pe care până în prezent a ocupat-o Carmen Mirela Alecu.

„Îmi doresc ca echipa femeilor liberale constănțene să crească, să se dezvolte și să evolueze în fiecare zi. Este gândul cu care plec la drum din postura de președinte al OFL Județul Constanța. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au încredere în mine și, în special, echipei cu care voi parcurge perioada următoare. Avem multe de făcut dar sunt sigură că, împreună cu colegele mele, le vom duce la capăt”, a transmis Adriana Câmpeanu.

Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a fost prezent la eveniment şi la finalul acestuia a transmis gânduri bune pentru noua conducere a Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţul Constanţa.„Cu ocazia alegerilor, le-am vorbit colegelor despre leadership și despre nevoia de modele în politică și în serviciul public. Leadershipul este forța de care dispunem noi, oamenii, indiferent de sex. Leadershipul adevărat este simțit, apreciat și desigur urmat. Nu vă ascund faptul că Organizația de Femei a Filialei Constanța dispune de o forță de resurse umane, persoane bine pregătite pe care le admir și pe care le apreciez, pentru faptul că sunt determinate, au curaj, răbdare, putere de muncă și sunt empatice. În momente de criză, oamenii vor căuta mereu lideri credibili, care să acționeze decisiv și să unească societatea, pentru a depăși impasul, persoane cu care să empatizeze, care pot întinde o mână și care să le arate calea spre un țărm mai sigur. În următorii doi ani, ne așteaptă o bătălie crâncenă de a menține stabilitatea politică și economică a României. Pe de o parte, din cauza situației de crize suprapuse, generate de pandemia de COVID, iar pe de altă parte, din cauza războiului din Ucraina. Crizele nasc nemulțumiri și teamă, iar astfel de fenomene sunt un câmp fertil pentru partidele extremiste care, cu orice preț, vor amplifica aceste stări sociale. Oricât de sigură este țara noastră, sub umbrela NATO și a Uniunii Europene, rolul PNL și al Organizației de Femei va fi de a menține un echilibru social și politic și de a limita raza de acțiune a partidelor extremiste. În final vreau să-i mulțumesc doamnei Carmen Alecu pentru interimatul asigurat și în același timp, să urez mult succes doamnei Adriana Câmpeanu și echipei OFL Constanța!”, a transmis Bogdan Huţucă.

Tot în cadrul alegerilor județene, a fost desemnat noul Birou Permanent Județean al OFL județul Constanța. Din organismul de conducere fac parte:

1. Președinte:

Adriana Câmpeanu (Organizația – Constanța)

2. Prim-vicepreședinte:

Alecu Carmen Mirela (Organizația – Constanța),

Constantinescu Dana Mariana (Organizația – Mangalia)

3. Vicepreședinte:

Popa Sorina (Organizația – Cernavodă)

Arghirescu Adriana (Organizația – Constanța)

Andrei Mihaela (Organizația – Constanța)

Stan Dumitra (Organizația – Hârșova)

Cruceru Anca (Organizația – Medgidia)

Cojbic Domnica (Organizația – Murfatlar)

Răducanu Elena (Organizația – Negru Vodă)

Bălănuță Mihaela (Organizația – Ovidiu)

Amet Ghiuler (Organizația – Techirghiol)

Iurea Iulia Claudia (Organizația – Valu lui Traian)

4.Membri:

Fusaru Ileana (Organizația – 23 August)

Nechifor Mariana (Organizația – Aliman)

Burlacu Lenuța (Organizația – Ciocârlia)

Cazan Daniela (Organizația – Cobadin)

Bumbac Florinela Liliana (Organizația – Constanța)

Robu Ioana (Organizația – Corbu)

Dinescu Cristiana (Organizația – Crucea)

Călin Mădălina (Organizația – Lumina)

Dinu Mihaela (Organizația – Mangalia)

Neghină Daniela (Organizația – Pantelimon)

Tudose Valentina (Organizația – Poarta Albă)

5.Trezorier: Comșa Gianina Elena (Organizația – Agigea)

6.Președinte CJRS: Rus Mihaela (Organizația – Constanța)

7.Președinte CJA: Galav Roberta Laura (Organizația – Constanța)La eveniment au participat: colegi primari PNL, deputatul Bogdan Huțucă- Președintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu- Senator și Prim-vicepreședinte PNL Constanța, Silviu Iulian Coșa- Prefectul Județului Constanța și Vicepreședinte Regiunea Sud Est, Marian Crușoveanu - Deputat PNL Constanța, doamna Daniela Nicolescu, secretar general OFL, secretar de stat în Ministerul Economiei, doamna deputat Cristina Trăilă, George Niculescu - Secretar de Stat, Mihnea - Claudiu Drumea - Consilier de Stat, Ionuț Rusu – Viceprimarul Municipiului Constanța și Stelian Gima – Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța.Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei