Liberalii constănțeni se pregătesc de campanie

de Alexandra BĂLAN Luni, 19 Martie 2012 367
Hotelul IBIS din Constanța a găzduit, sâmbătă, un seminar regional de pregătire a formatorilor din filialele Partidului Național Liberal din regiunea Sud-Est, în vederea derulării în cele mai bune condiții a campaniei electorale pentru alegerile locale din luna iunie.
La eveniment, au participat membri ai filialelor PNL din Constanța, Tulcea, Călărași, Brăila, Ialomița și Galați.
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a fost reprezentată la seminar de către președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, senatorul Puiu Hașotti, consilierul județean Dănuț Antonoaea-Zepa, membru al BPT al PNL Constanța, precum și de aleși locali liberali din organizațiile Năvodari, Eforie, Techirghiol, Cernavodă, Hârșova, Mangalia, Băneasa și Ovidiu.
Seminarul de pregătire a formatorilor, susținut de re-prezentanți ai Secretariatului General al PNL, a fost structurat pe două module principale: comunicare și organizare structuri electorale.
Scopul susținerii acestui seminar a fost, în opinia organiza-torilor, acela al împărtășirii celor mai bune practici de campanie electorală către comunicatorii locali ai Partidului Național Liberal pentru a maximiza scorul USL în alegerile locale din vara acestui an. 
Taguri

Comentează știrea

ion politrucu
19 martie 2012
bula liberalului

Măi dragă tovarășe camarad Puiu mai lasă-ne că ai supt destul din 1996 de când tot ești parlamentar.

PNL-ist cernavodean
19 martie 2012
alegeri

Care alesi locali din Cernavoda? Ne da sfaturi C-ta care in sondaje are 8%. Hansa va iesii sigur primar dar organizatia PNL se va autodizolva datorita lui Dragomir.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei