Mangalia fierbe: PSD rugat să-i strunească ilegalitățile lui Tusac

de Alexandra BĂLAN Sâmbătă, 26 Mai 2012 1073
Mai multe organizații politice și civice din municipiul avertizează că "ilegalitățile comise de candidatul PSD, Mihai Claudiu Tusac, ar putea determina o escaladare artificială a tensiunilor în cadrul comunității și declanșarea unor conflicte".
Reamintim că PDL Mangalia a depus o contestație, la Biroul Electoral, față de montarea de către Tusac și echipa lui a unui banner anti-PDL, lucru interzis în campania electorală. Deși există două hotărâri ale Biroului Electoral de Circumscripție Mangalia și Constanța, care stabilesc faptul că acțiunea sa este ilegală, se pare că acesta refuză să pună în aplicare deciziile privind înlăturarea materialului respectiv.
Potrivit unui comunicat de presă al democrat-liberalilor, seria "abuzurilor" continuă cu: trimiterea angajaților primăriei din casă în casă pentru a face campanie, falsuri și înscenări prin care mai mulți conducători de unități din Mangalia au fost schimbați din funcție pe motiv că au alte convingeri politice și amenințări la adresa celor care îi susțin pe contracanditații lui Tusac.
"Un alt exemplu este dispoziția abuzivă a lui Tusac de a obliga angajații instituției pe care o conduce - plătiți din bani publici - să meargă, zilnic, din casă în casă, și să promită, în numele lui, orice: apă și căldură gratis, izolare de blocuri, pachete etc. Extrem de îngrijorător este că, în ultimele zile, Tusac a recurs la falsuri și înscenări pentru ca unii conducători de unități din Mangalia, care au alte convingeri politice decât ale sale, să fie schimbați din funcții. Tusac recurge, totodată, la amenințări mai mult sau mai puțin voalate la adresa susținătorilor competitorilor săi, fapte de natură să stârnească reacții greu de controlat. Ca urmare, conducerea județeană a PSD este rugată, insistent, să intervină pentru a-l determina pe Tusac să reintre în legalitate și să respecte regulile  unei competiții electorale democratice, cutume care nu ar trebui să fie încălcate într-un stat de drept", se arată în comunicatul reprezentanților PDL Mangalia.
Taguri

Comentează știrea

Doru
26 mai 2012
Jos Jefuitorul Iorgus si Spagarul Radu

PDListi mincinosi. Asta e ziarul lui Verioti care are 22% din termoficarea orasului din 2003 si care il slaveste pe Iorgus si Radu. Iorgus 12 ani a vandut Comorova, Curtea spitaluluisi termoficarea orasului. 4 ani ca deputat a votat taierea pensiilor, salariilor, disponibilizari, marire TVA. Radu Cristi de la Garda, sluga PDLista, este finul lui Blejnar zis Regina in scandalul national Spaga in Vami. Radu Spagaru colecta spaga din judet.

george
26 mai 2012
primar

sa fim cu capul pe umeri si sa nu ne lasam intimidati de aceste creaturi care intre mandate ea trebuit 2 ani sa faca strada saturn-venus doua verii a dura acum mai vrea primar dupa ce am inghetat toata iarna sa votam primarul nostru care in tinpul mandatului sau a facut din mangalia cel mai frumos oras votati zamfir iorgus

karatay
26 mai 2012
Nu Iorgus

Cum dracu a facut Iorgus cel mai frumos oras ca Mangalia si sudul litoralului este in paragina,el a stiut sa ia pentru el si pentru Sebat ce este mai frumos si atit.

CICI
26 mai 2012
PRIMAR

cel mai bun PRIMAR AL MANGALIEI A FOST SI VA FI IORGUS .DECAT UN TIGAN LA PRIMARIE MAI BINE UN MOLDOVEAN .

XONIA
26 mai 2012
Uaaaa,TUSAC

NU V-ATI CONVINS CA NU ESTE UN GOSPODAR ACEST ASA ZIS PRIMAR TUSAC . CAND NU-I IESE CEVA DA VINA PE UNU SI PE ALTUL .AFARA CU EL DIN PRIMARIE!

Doru
27 mai 2012
C.Radu e finul lui Blejnar

IN CURAND DOCUMENTE CU MAREA ESCROCHERIE A LUI CRISTI RADU CU FIRMA NORD STAR SHIPPING

Violeta
31 mai 2012
Nu TUSAC, Nu IORGUS!

Situatia a depasit cu mult normalitatea. Nu-mi place PDL dar nici de Tusac. Tusac are un suflet negru, amar. Pana si oameni din cercul sau apropiat il detesta si ii stau alaturi doar de frica pentru ca sunt amenintati. Tusac a adus mafiotii in Mangalia. Acum promite cate-n luna si-n stele dar de ce a asteptat pana in campanie ca sa faca ceva? Pentru ca e fals si nu are intentii bune. Nu vedeti ca oasul e plin de caini, e murdar? Dragi mangalioti, alegeti cu sufletul, haideti sa incercam ceva nou. Oricare dintre candidati ar fi mai bun decat Tusac sau Iorgus!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei