PNL Constanța: "Ponta încearcă să păcălească electoratul cu refacerea USL"

de Cuget Liber Miercuri, 19 Martie 2014 158
Partidul Național Liberal înțelege din faptul că Victor Ponta vorbește despre refacerea USL un exemplu de ipocrizie și o încercare de a păcăli electoratul, de a-i înșela pe oamenii care au acordat un vot de încredere fostei alianțe USL, se arată într-un comunicat al PNL Constanța. 
"USL nu mai există pentru că PSD s-a întors la practicile și comportamentul din vremea lui Adrian Năstase, iar refacerea alianței este încă o minciună la fel ca și celelalte pe care le spune Victor Ponta. Din ciclul acestui discurs înjositor pentru un politician dar și nociv pentru români, amintim: afirmațiile din campanie cum că nu susține proiectul Roșia Montană și apoi încercarea de a-l impune fără dezbatere, discuțiile despre dreptate concomitent cu promovarea amnistiei și grațierii penalilor din PSD, mesajul cum că dorește o Românie puternică transformat într-o manevră de a oferi puterea totală membrilor PSD, promisiunile introducerii unei noi liste de medicamente de la 1 aprilie urmată de amânarea acesteia, promisiunea încălcată de a reduce CAS de la 1 iulie. După atâtea minciuni și dezinformări, orice declarații ar mai face Victor Ponta, acesta nu mai poate avea credibilitate nici în fața noastră, dar nici în fața românilor", susțin liberalii constănțeni.


Taguri

Comentează știrea

Fasole
19 martie 2014
USL

Dle umflat crezi ca noi cei care am muncit ca USL sa câștige alegerile,ca sa se îndrepte prostiile făcute de Basescu si ai lui vom renunța ? FALS !!! Voi sunteți niște oportuniști manati precum cireada de Crin ! Noi liberalii de jos vedem viitor ptr USL !

Culetu
19 martie 2014
Figurantii din PNL Cta

Si-a dat seama si Cap Mare dragomir... Daca si acest idiot a ajuns sa stea in fruntea unui partid (nu conteaza care) , din cauza asta s-a dus naibii increderea cetatenilor in "politicieni". Totusi, pe prostanac l-a dus capul sa se inconjoare de alti idioti , ca tamplarul confectioner ladite fructe - Manea , lacatasul mecanic de la Petromidia - Lupu , marinarul "jurist" - Poteleanu , femeia rea de musca - Carmen Raducu si multi alti neica nimeni , pentru a parea el o "capacitate"...

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei