Președintele PPE și-a arătat sprijinul pentru Iohannis. Ce spune Ponta

de Carmen MOCANU Marţi, 04 Noiembrie 2014 166
Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, astăzi, la videoconferința cu liderii PSD din teritoriu, că nu vrea "să primim din nou ordine din afara țării, de la PPE și de la indivizi care și-au bătut joc de România în 2012", el arătând că "știm singuri cum e mai bine pentru România".
"Vreau să vă anunț că imediat ce reîncepe campania electorală vreau să fiu alături de dumneavoastră într-un tur al unității României. O să merg în Moldova, o să merg în Transilvania, o să merg în Banat, în Oltenia, în Dobrogea, în Munteania, bineînțeles, pentru că vreau să vorbim despre români și despre România, nu despre lucruri și nu vreau să primim din nou ordine din afara țării, de la PPE și de la alți indivizi care și-au bătut joc de România și în 2012 cum să trăim în România", a spus Ponta.
"Le mulțumim, dar știm singuri cum este mai bine pentru România și ordinele lor și disprețul pe care îl au față de români este un lucru pe care nu îl vom mai accepta", a adăugat Ponta, citat de Mediafax.

Președinte PPE, Joseph Daul, îndeamnă partidele din România care sunt membre ale formațiunii populare europene, adică PDL, PNL, PMP, UDMR și PNȚCD, să îl susțină în turul II al prezidențialelor pe Klaus Iohannis, el asigurându-l pe primarul Sibiului de sprijinul său.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei