Primarul din Crevedia, exclus din PSD, iar primarul din Caracal, suspendat din partid

de Madalina PETRESCU Sâmbătă, 02 Septembrie 2023 209
Primarii din Crevedia şi Caracal nu mai sunt susţinuţi de PSD, a declarat, sâmbătă, liderul formaţiunii, premierul Marcel Ciolacu.
El a fost întrebat dacă PSD mai susţine candidaturile viitoare a primarilor din Crevedia şi Caracal, în condiţiile în care primarul din Crevedia, Florin Petre, a fost exclus din partid, iar primarul din Caracal, Ion Doldurea, a fost suspendat. Deciziile au fost luate de Consiliul Politic Naţional al PSD, reunit la Palatul Parlamentului.
“Nu prea văd cum, dar o să vă anunţăm. Deciziile în ceea ce priveşte candidaturile primarilor reşedinţă de judeţ şi a preşedinţilor de condiţii judeţene sunt conform statutului o decizie luată de către Consiliul Politic Naţional. Deciziile de candidatului la primărie sunt luate de către preşedinţii de organizaţii judeţene. Ce pot să vă spun cu certitudine - că am vorbit cu ambii preşedinţi unde au activat până acum din interiorul Partidului Social Democrat, atât la Dâmboviţa cât şi la Olt. N-am văzut niciun preşedinte care ar mai dori să susţină candidatura lor", a declarat Ciolacu la finalul şedinţei conducerii PSD.
Taguri

Comentează știrea

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei