Profesorul Mihai Gîrțu, coordonatorul Fundației "Mișcarea Populară" Constanța

de Carmen MOCANU Miercuri, 01 Mai 2013 447
Echipa de coordonare a filialei Fundației "Mișcarea Populară" Constanța a finalizat, ieri, prima procedură de selecție a echipei de conducere prin analiza propunerilor strategice, în județul Constanța. Drept urmare, profesorul universitar Mihai Gîrțu a fost desemnat coordonatorul filialei Fundației "Mișcarea Populară" Constanța. 
Potrivit unui comunicat de presă, procesul de selecție continuă pentru desemnarea coordonatorilor grupurilor de lucru din filiala Constanța.
Atribuțiile care revin celorlalți membri ai conducerii filialei urmează să fie stabilite de profesorul Mihai Gîrțu, împreună cu echipa de coordonare.
Reamintim că Fundația "Mișcarea Populară" și-a lansat, săptămâna trecută, la Constanța, filiala județeană, aceasta fiind prima din țară, urmând ca în perioada următoare să fie deschise și alte filiale în alte județe.
La timpul respectiv, președintele Fundației "Mișcarea Populară", Marian Preda, a spus că nu a fost stabilit un coordonator al filialei din Constanța, dar a prezentat patru membri din conducerea filialei constănțene, aceștia fiind profesorul universitar Mihai Gîrțu, avocatul Felicia Ovanesian, lector universitar Alina Vasiliu și juristul Sorin Popescu, urmând ca dintre aceștia să fie stabilit coordonatorul filialei de la Constanța.
În momentul de față, aproximativ 300 de constănțeni au aderat la Fundația "Mișcarea Populară".
Taguri

Comentează știrea

Gigi
1 mai 2013
Palaz este liderul

Liderul Miscarii Populare este Claudiu Iorga Palaz. Sediul Miscarii este sediul lui Palaz, sediul pe care l-a folosit si la alegerile locale. Se dovedeste, ca aceasta Miscare nu este altceva decat o ciorba reincalzita, aceeasi Marie cu alta palarie. Nu aveti nicio sansa, pt ca ati inceput cu stangul. Ati inceput cu minciuna.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei